no Starmel
     


Imunofit Junior

Imunofit Tablets
Bactoblis

VSPRAY multivitamin Adults

 
To VSPRAY Multivitamin ενηλίκων είναι ένα  συμπλήρωμα διατροφής υψηλής απόδοσης σε μορφή ψεκασμού για ταχύτατη και μέγιστη επανάκτησης της δύναμης του οργανισμού, άμεσης τόνωσης, εκπληκτικής αναζωογόνησης, γρήγορης αποκατάστασης της ισορροπίας του οργανισμού και μέγιστης αναπλήρωσης της απολεσθείσας ενέργειας.
 
Γιατί να πάρετε μια πολυβιταμίνη; Ναι, μπορούμε να πάρουμε πολλά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα, ειδικά τα φρούτα και τα λαχανικά, αλλά το γεγονός είναι ότι δεν το κάνουμε.
 

Όταν δεν τρώμε αρκετά φρούτα και λαχανικά, χάνουμε βασικά θρεπτικά συστατικά, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν τη γενική υγεία, την ευεξία και να γεμίσουν τα κενά των θρεπτικών ουσιών.

 
Για να διατηρηθούν οι λειτουργίες του σώματός μας, πρέπει να δοθεί μια μεγάλη ποικιλία ζωτικών θρεπτικών συστατικών, όπως το σύμπλεγμα βιταμινών Α, C, Ε, D και Β. Αυτές οι βιταμίνες μπορεί όχι μόνο να γεμίσουν τα κενά των θρεπτικών ουσιών αλλά και να βελτιώσουν τη γενική υγεία και ευεξία σας.
 

Η VSPRAY πολυβιταμίνη για ενήλικες είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με μορφή στοματικού ψεκασμού, το οποίο περιέχει μεγάλη ποικιλία βιταμινών Α, Β, C, D και E, μαζί με το πατενταρισμένο μας υδατοδιαλυτό συνένζυμο Q10(quvital). Η πολυβιταμίνη συμβάλλει στις φυσιολογικές μυϊκές λειτουργίες (D3), στις καλύτερες γνωστικές ικανότητες (B5), στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (Α, Β6 και Β12) και στο νευρικό σύστημα (C, B1, B2, B3, B6 και B12) κόπωση και κόπωση (C, B3, B5, B6 και B12). Το στοματικό σπρέι εγγυάται ανώτερη απορρόφηση, η οποία ξεκινά ήδη από την κοιλότητα του στόματος και μια γευστική γεύση πορτοκαλιού, για ευχάριστη χρήση. Η πρακτική συσκευασία του σπρέι θα σας επιτρέψει να το αποθηκεύσετε με ασφάλεια στην τσάντα ή την τσέπη σας, έτσι θα είναι εκεί όταν τη χρειάζεστε.

 

  VSPRAY Multivitamin for Adults
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΔΟΣΗ A (420 mcg), C (20 mg), D3 (25 mcg), E (3 mg), B1 (2.2 mg), B2 (0.59 mg), B3 (7 mg), B5 (8.5 mg), B6 (2.4 mg), B12 (12.5 mcg), folic acid (419 mcg), biotin (50 mcg), Q10 (5 mg)
ΓΕΥΣΗ  ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ 2-4 spray ανά ημέρα (για 30 ή 60 ημέρες)
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑ ΦΙΑΛΙΔΙΟ 125 ψεκασμοί
 

 VSPRAY Multivitamin for Adults

 

 
 
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β2 (Riboflavin) 
 
Η βιταμίνη Β2, που ονομάζεται επίσης ριβοφλαβίνη, είναι μία από τις 8 βιταμίνες του συμπλέγματος Β.
Βοηθάει το σώμα να μετατρέψει τα τρόφιμα (υδατάνθρακες) σε καύσιμο (γλυκόζη), το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας και ως αντιοξειδωτικό. Αυτές οι βιταμίνες βοηθούν επίσης το σώμα στο μεταβολισμό των λιπών και των πρωτεϊνών. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι απαραίτητες για ένα υγιές ήπαρ, για το δέρμα, τα μαλλιά και τα μάτια. Επίσης βοηθούν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος
 
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Panthotenic acid(Β5)
 
To παντοθενικό οξύ, ή βιταμίνη Β5 ονομάζεται μερικές φορές και αντιαγχωτική βιταμίνη και υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να είναι χρήσιμη στη θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους. Είναι απαραίτητο για την παραγωγή ορμονών και υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων, για τη μετατροπή των υδατανθράκων και του λίπους σε ενέργεια, για τη βοήθεια στο σχηματισμό αντισωμάτων, ενώ παράλληλα φημίζεται πως ενισχύει την αντοχή.
Ένα ένζυμο που μετατρέπεται από την βιταμίνη Β5, το συνένζυμο Α, χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για την αποτοξίνωση και την απομάκρυνση των επιβλαβών ζιζανιοκτόνων, εντομοκτόνων και φαρμάκων.
Ωστόσο το παντοθενικό οξύ δεν προστίθεται σε επεξεργασμένα τρόφιμα.
Επίσης, μεγάλο μέρος από το παντοθενικό οξύ χάνεται σε τρόφιμα που βρίσκονται σε κονσέρβες, είναι κατεψυγμένα ή μεταποιημένα.
 
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6: η βιταμίνη της απόλυτης ενέργειας
 
Αναντικατάστατη και πολύτιμη για να έχουμε ενέργεια διαρκώς είναι η βιταμίνη Β6, η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για άτομα με υψηλές απαιτήσεις σε ενέργεια, όπως αθλητές, παιδιά και άτομα με έντονη δραστηριότητα.
Είναι συμπαράγοντας ενζύμων που εμπλέκονται σε περισσότερες από 100 αντιδράσεις, οι οποίες επηρεάζουν το μεταβολισμό πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων. Εμπλέκεται στο σχηματισμό των αμινοξέων. Συμμετέχει σε διαδικασίες μεταβολισμού των λιπών και των υδατανθράκων.
Συμμετέχει στη σύνθεση νευροδιαβιβαστών και στον μεταβολισμό διαφόρων βιταμινών,στη σύνθεση και λειτουργία της αιμοσφαιρίνης και των ερυθρών μας αιμοσφαιρίων, στο σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη δημιουργία των αντισωμάτων.
Βοηθάει τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, του κεντρικού νευρικού συστήματος και των μυών.
Είναι απαραίτητη για την απορρόφηση της βιταμίνης Β12.               
 
ΒΙΟΤΙΝ (Β7)
 
Η βιοτίνη (βιταμίνη Β7, βιταμίνη Η) ανήκει στις υδατοδιαλυτές βιταμίνες και συγκεκριμένα στο σύμπλεγμα βιταμινών Β.
Η βιοτίνη παίζει ρόλο στην ανάπτυξη του δέρματος των μαλλιών και των νυχιών.
Έχει χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας
Επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των μυικών πόνων και της δερματίτιδας
Έλλειψη βιοτίνης μπορεί να προκληθεί εξαιτίας όλων των ασθενειών που διαταράσσουν την ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου.
 
 
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12
 
Σύνθεση του DNA:Η Βιταμίνη Β12 επηρεάζει έτσι την κυτταρική διαίρεση και τον σχηματισμό αίματος
 
Ο ενεργειακός μεταβολισμός: Η βιταμίνη Β12 είναι σημαντική για την παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια
 
Μεταβολισμός Λιπιδίων: Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για τη δημιουργία και τη διατήρηση των κυτταρικών μεμβρανών και την κατασκευή και συντήρηση του ελύτρου μυελίνης, ένα προστατευτικό των νεύρων στο κεντρικό νευρικό σύστημα και στον εγκέφαλο
 
Η σύνθεση των ορμονών και των νευροδιαβιβαστών: Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για την παραγωγή σημαντικών αγγελιοφόρων ουσιών και επομένως επηρεάζει τη διάθεση, την ψυχική και την αντίληψη
 
Αποτοξίνωση: Η βιταμίνη Β12 εξουδετερώνει την ομοκυστεΐνη και το  κυανιούχο καθώς και  ρίζες όπως το οξείδιο του αζώτου και το υπεροξείδιο του νατρίου.
 
 
ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ (Β9)                                      
 
 • Το φυλλικό οξύ είναι αναγκαίο για τη σύνθεση, τη διόρθωση και τη λειτουργία του DNA και του RNA, τις βασικές δομικές μονάδες της ζωής.
 • Αρά το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο κυρίως σε ιστούς που πολλαπλασιάζονται γρήγορα όπως ο αιμοποιητικός ιστός, ο νευρικός ιστός και ιστοί των εμβρύων. Παράλληλα, είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό των πρωτεϊνών.
 • Το φυλλικό οξύ σε συνέργεια με τη βιταμίνη C και τη βιταμίνη Β12 βοηθούν τον οργανισμό να μεταβολίζει, να διασπά, να χρησιμοποιεί και να συνθέτει νέες πρωτεΐνες.
 • Κατά συνέπεια, το φυλλικό οξύ απαιτείται για την παραγωγή και τη συντήρηση των νέων κυττάρων και είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια περιόδων ταχείας ανάπτυξης, όπως η βρεφική ηλικία και η εγκυμοσύνη.
 • Το φολικό οξύ επίσης είναι απαραίτητο για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και δρα προληπτικά ως προς την αναιμία
 
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α
 
 • Μάτια
 • Ένας σοβαρότατος ρόλος της βιταμίνης Α αφορά την όραση. Η βιταμίνη Α συμμετέχει στο σχηματισμό της ροδοψίνης (οπτικής πορφύρας), μιας χρωστικής των οφθαλμών που εμπλέκεται στη νυχτερινή όραση.
 • Κυτταρική Διαφοροποίηση
 • Η βιταμίνη Α παίζει σημαντικό ρόλο στην κυτταρική διαφοροποίηση και είναι συνεπώς απαραίτητη για το σχηματισμό νέων κυττάρων.
 • Δέρμα και Βλεννογόνοι
 • Η βιταμίνη Α παίζει ρόλο στη διατήρηση της υγείας και της συνοχής του δέρματος και των βλεννογόνων και επίσης βοηθάει στην πρόληψη των λοιμώξεων της μύτης, του λάρυγγα, των πνευμόνων, του ουροποιητικού συστήματος κτλ.
 
Άλλες ιδιότητες
 
 • Η βιταμίνη Α συμβάλλει στην ανάπτυξη του εμβρύου και των οστών, την όρεξη, τη γεύση, την ακοή, την ανάπτυξη και την παραγωγή του σπέρματος.
 
ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
 
 • Η βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ) είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, μία φυσική οργανική ένωση με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
 • Απαιτείται για την αύξηση και επιδιόρθωση συνδετικού ιστού, των δοντιών, των οστών και των χόνδρων, καθώς συμμετέχει στην υδροξυλίωση του κολλαγόνου.
 • Όταν λοιπόν δεν έχουμε βιταμίνη C το σώμα μας δεν μπορεί να παράξει κολλαγόνο.
 • Η καλή κατάσταση των μαλλιών και της επιδερμίδας επηρεάζονται κυρίως από τη βιταμίνη C, η οποία έχει ενεργό συμμετοχή στην παραγωγή του κολλαγόνου αλλά και την απορρόφηση του σιδήρου.
 • Ειδικά  το καλοκαίρι  είναι απαραίτητη καθώς ο ήλιος ταλαιπωρεί το δέρμα και τα μαλλιά.
 • Ακόμη είναι χρήσιμη για την αντιμετώπιση των ήπιων ηλιακών εγκαυμάτων που αφήνουν   στην επιδερμίδα ερυθρότητα, ευαισθησία, πόνο και φλεγμονή.
 • Η συγκεκριμένη βιταμίνη βοηθάει με πολλούς τρόπους στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων. Συμβάλλει στο σχηματισμό κολλαγόνου, που είναι χρήσιμο με τη σειρά του στην ανάπλαση των ιστών που έχουν υποστεί το έγκαυμα.
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό και διαθέτει αντισηπτικές ιδιότητες αποτρέποντας τη μόλυνση των ιστών.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3
 
 • Η βιταμίνη αυτή, διαφέρει από τις άλλες βιταμίνες καθώς, δρα περισσότερο ως ορμόνη.
 • Ως βιταμίνη, βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης του ασβεστίου και του φωσφόρου από τις τροφές στο σώμα, αλλά και στην κατακράτηση τους από τα νεφρά συμβάλλοντας στο να αποκτήσουμε γερά οστά & δόντια από την παιδική μας ηλικία.
 • Η ορμονική της δράση, αφορά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη μείωση εμφάνισης μερικών μορφών καρκίνου.
 • Επίσης βοηθάει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και στην εξέλιξη της γνωστικής του λειτουργίας στην παιδική ηλικία.
 • Η κύρια πηγή βιταμίνης D, είναι η άμεση έκθεση του δέρματος στην ηλιακή ακτινοβολία. Υπολογίζεται ότι η διατροφή συμβάλλει στο 20-30% των αναγκών μας.
 
ΒΙΤΑΜΙΝΗ E
 
 • Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες
 • Έχει προστατευτική δράση πάνω στην επιδερμίδα μας
 •  Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στην ουροδόχο κύστη
 • Προστατεύει ενάντια στον καρκίνο του προστάτη
 • Δρα ευεργετικά όσον αφορά το Αλτσχάιμερ
 • Βοηθά τη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων
 • βιταμίνη Ε σε επαρκείς ποσότητες κάνει την επιδερμίδα μας πιο φωτεινή
 
 
ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10 (QUVITAL)
 
 • μια λιπόφιλη (λιποδιαλυτή) ουσία που υπάρχει στη φύση και είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του κάθε ζωντανού κυττάρου
 • στο ανθρώπινο σώμα ως επί το πλείστον ως συνένζυμο Q10 (10 isο-prenoid μονάδες)
 • έχει καθοριστικό ρόλο στο μεταβολισμό της ενέργειας στα μιτοχόνδρια (βραβείο Νόμπελ)
 • είναι υπεύθυνο για τη μετατροπή της ενέργειας από υδατάνθρακες και λιπαρά οξέα σε ΑΤΡ, που ενεργοποιεί τα κύτταρα και βιολογικές διεργασίες
 • πολύ αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό, γνωστό για πάνω από 40 χρόνια
 • εμποδίζει: - του λίπους την υπεροξείδωση
 • - Οξείδωση του DNA
 • - Οξείδωση των πρωτεΐνων
 • βρίσκεται ως επί το πλείστον στα μιτοχόνδρια, όπου - κατά κύριο λόγο - παράγονται οι ελεύθερες ρίζες
 • είναι ασυγκρίτως το πιό αποτελεσματικό από τα άλλα αντιοξειδωτικά τα οποία είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα σε όλο το ανθρώπινο σώμα
 • Δρα συνεργικά με τα άλλα αντιοξειδωτικά
 • Το ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10 (QUVITAL) που χρησιμοποιείται στο VSPRAY είναι 4 φορές πιο βιοδιαθέσιμο από τις συνήθεις μορφές (κρυσταλλική και soft gel)
 
 

 

Vspray multivitamin for adults με μία ματιά
 
 • Έχει ως γλυκαντικό ξυλιτόλη για προστασία των δοντιών
 • Έχει ευχάριστη γεύση πορτοκάλι
 • Είναι εύκολο στη χρήση
 • Τέρμα τα χάπια και οι κάψουλες
 • Εξατομικεύει την χορήγηση ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς
 • Δεν επιβαρύνει το ήδη βεβαρημένο στομάχι του ασθενούς
 • Άμεση και ταχύτατη απορρόφηση
 • 125 ψεκασμοί
 • Είναι κατάλληλη για χορτοφάγους
 • Πρώτες ύλες απολύτως φυσικές και κλινικά υποστηριζόμενες
 • Παραγόμενο με φαρμακευτικά πρότυπα