no Starmel
     


Imunofit Junior

Imunofit Tablets
Bactoblis

SPIRITSHOT

SPIRIT SHOT

 

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΔΥΜΑΜΗ-ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ-ΕΥΔΙΑΘΕΣΙΑ
ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ HANGOVER

 

Το SPIRIT SHOT  είναι ένα εκλπηκτικά αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή μίας δόσης, που σας βοηθάει να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας, να αναπληρώσετε την χαμένη ενέργειά σας και να μειώσετε την επίδραση του hangover επάνω σας

και να ξεκινήσετε εξαιρετικά την ημέρα σας, μέσα από επιστημονική σχεδίαση,λειτουργία και υποστήριξη.

Το SPIRIT SHOT μπορεί να καταναλώνεται οποτεδήποτε αισθάνεστε την ανάγκη, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και είναι ασφαλές στη χρήση, ακόμα και αν δεν υποφέρετε από ατονίες, αδυναμία,hangover αλλά απλώς θέλετε να νιώσετε καλύτερα ή να κάνετε ένα δυνατό, τονωτικό, διεγερτικό και ουσιαστικό ξεκίνημα της ημέρας.

 

Μετά  από μία κοπιαστική ημέρα, από ταλαιπωρία εργασιακή ή αθλητική ή μετά από υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών είναι φυσιολογικός ο πονοκέφαλος την επόμενη μέρα. Ο πάσχων έχει συνήθως πονοκέφαλο, χωρίς καθόλου ενέργεια, αισθάνεται άρρωστος, ζάλη, υπνηλία, σύγχυση και δίψα.

Επίσης ΤΟ ΉΠΑΡ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ και θέλει επείγουσα υποστήριξη.

Το νευρικό σύστημα προσπαθεί να στηρίξει τον ταλαιπωρημένο οργανισμό μας.

Και φυσικά χρειαζόμαστε κάτι που θα μας ξυπνήσει και θα μας αποθηκεύσει ενέργεια

Αλλά και «κάτι» που θα ενεργοποιήσει αυτή την ενέργεια και μας κάνει ξανά λειτουργικούς και δραστήριους.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο οργανισμός μας βρίσκεται σε καθεστώς οξειδωτικού στρες και πρέπει να λάβει τα κατάλληλα αντιοξειδωτικά

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος αποφυγής των αιωρήσεων είναι η αποχή από το αλκοόλ ή το ποτό με μέτρο. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι από καιρό σε καιρό όλα αυτά τα μέτρα αποτυγχάνουν.

Οπότε είναι καλό να έχουμε κάτι που μπορεί να ανυψώσει το διαλυμένο οργανισμό μας, να μας προστατεύσει από τις τοξίνες και να μειώσει τα δυσάρεστα συμπτώματα γρήγορα.

 

 

Το SPIRIT SHOT έχει σχεδιαστεί από τους ειδικούς της εταιρίας μας, συνδιάζοντας συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας και αξεπέραστης ποιότητας, όπως το Q10, TaurinCaffeinGuaranaHydra 4GVitamins B5B6B12 and Milk thistle και βοηθώντας:

Στην αποτοξίνωση και προστασία του ήπατος,

Στην ενυδάτωση του σώματος  μας,

Να «ξυπνήσουμε» ,

Να αισθανόμαστε ενεργοποιημένοι,

και να αποκαταστήσουμε τα βασικά μέταλλα και βιταμίνες στο σώμα σας.

 

 

Ενεργά συστατικά:

Q10Vital®(συνένζυμο Q10)

Milk thistle: Silybum marianum (silimarin)

Hydra4G

Taurine

Guarana: Paullinia cupana

Caffeine

Vitamin C

Pantothenic acid

Vitamin B6

Vitamin B12

 
1)Q10Vital (Ενέργεια και αντιοξειδωτικό):

Το συνένζυμο Q10 (CoQ10) είναι μια φυσική ουσία που υπάρχει σε όλα τα ανθρώπινα κύτταρα και παίζει βασικό ρόλο στη μετατροπή της ενέργειας από υδατάνθρακες και λιπαρά οξέα.

 
Είναι πλέον εδραιωμένο ότι το CoQ10 αποτελεί βασικό συστατικό του μεταβολισμού του μιτοχονδρίου ενέργειας.

 

Είναι υπεύθυνο για την μετατροπή της ενέργειας από υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά οξέα σε υψηλής ενεργειακής τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP), η οποία διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στην παροχή ενέργειας σε χημικές αντιδράσεις στο σώμα και ως εκ τούτου στην οδήγηση κυτταρικών μηχανημάτων και σύνθεσης.Περαιτέρω, το CoQ10 είναι γνωστό ότι είναι ένα πολύ αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό για πάνω από 40 χρόνια, προστατεύοντας από την υπεροξείδωση των λιπιδίων, την οξείδωση του DNA και της πρωτεΐνης και είναι ικανό να συνεργάζεται συνεργικά με άλλα αντιοξειδωτικά.

Ένα βασικό πλεονέκτημα του CoQ10 έγκειται στην παρουσία του στα μιτοχόνδρια, όπου σχηματίζονται κυρίως οι ελεύθερες ρίζες. Για το λόγο αυτό, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό από άλλα αντιοξειδωτικά. 

Το SPIRIT SHOT περιέχει το CoQ10(Quvital Q10), που είναι μία πατενταρισμένη μορφή υδατοδιαλυτού(του μοναδικού παγκοσμίως)CoQ10, το οποίο επιστημονικά και με πολλές μελέτες σε ανθρώπους τόσο in vitro όσο και in vivo αποδεικνύεται ότι είναι έως και 4 φορές πιό βιοδιαθέσιμο από τις κλασικές μορφές (κρυσταλική-soft gel, κλπ.)

 
2)Γαϊδουράγκαθο: Silybum marianum (σιλυμαρίνη):

για τη θεραπεία της ηπατικής νόσου.

Το Silybum marianum ή το γαϊδουράγκαθο (ΜΤ) είναι το πιο καλά ερευνημένο φυτό στη θεραπεία της ηπατικής νόσου.

Το δραστικό σύμπλοκο του ΜΤ είναι ένα λιπόφιλο εκχύλισμα από τους σπόρους του φυτού και αποτελείται από τρία ισομερή φλαβονολίνια (σιλυβίνη, σιλυδιανίνη και σιλυχριστίνη) συλλογικά γνωστά ως σιλυμαρίνη.

Η silybin είναι ένα συστατικό με τον μεγαλύτερο βαθμό βιολογικής
δραστηριότητας και αποτελεί το 50% έως 70% της σιλυμαρίνης.
 
 
3)Hydra4G: διατήρηση της βέλτιστης ενυδάτωσης - ώθηση, ενυδάτωση, ισορροπία
 

Τα μεταλλικά στοιχεία είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για να εκτελεί σωστά τις καθημερινές λειτουργίες και διαδικασίες του.

 

Είναι κρίσιμα στοιχεία για όλα τα ζωτικά όργανα.

Η ανεπάρκεια ηλεκτρολυτών και σημαντικών μεταλλικών στοιχείων εμφανίζεται για πολλούς λόγους (έλλειψη διατροφής, δυσκολία απορρόφησης από τα τρόφιμα, μέθη ή απλή αύξηση των αναγκών) και μπορεί να οδηγήσει σε ποικίλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Για να αποφύγετε ή να αντιμετωπίζετε αρκετές ελλείψεις, η συμπλήρωση είναι η μόνη λύση.

Το Hydra4G είναι ένα πρόμιγμα 4 χηλικών μεταλλικών αλάτων σε μορφή σκόνηςτο ασβέστιο, το μαγνήσιο, το νάτριο και το κάλιο επιλέχθηκαν λόγω των σημαντικών φυσιολογικών λειτουργιών τους.


Όταν αφυδατωθεί, είναι σημαντικό να αποκατασταθεί το υδατικό ισοζύγιο του σώματός σας το συντομότερο δυνατό. Απλά πίνετε πολύ νερό συνήθως δεν αρκεί.

Το νερό στο σώμα μας περιέχει κρίσιμους ηλεκτρολύτες, δηλαδή σημαντικά μεταλλικά στοιχεία που επιτρέπουν στο σώμα μας να εκτελεί κρίσιμες χημικές αντιδράσεις (Maughan, 2000).

  4) Ταυρίνη: ενέργεια


Έχει ένα ρόλο σε διάφορες βιολογικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού χολικού άλατος, σταθερότητας κυτταρικής μεμβράνης, της διαμόρφωσης της ροής ασβεστίου και της νευρωνικής διεγερσιμότητας.

 

Η ταυρίνη είναι ένα από τα πιο άφθονα αμινοξέα στο ανθρώπινο σώμα.

Παρουσιάζεται σε σχετικά υψηλές ποσότητες σε σκελετικούς και καρδιακούς μυς και τα στοιχεία σε πειραματόζωα υποδηλώνουν ότι είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική συντήρηση και λειτουργία των μυών.

 

Ανθρώπινες μελέτες υποδεικνύουν ότι η ταυρίνη απορροφάται εύκολα από την κατανάλωση τροφής εντός μίας ώρας μετά την κατάποση.

 
5)Guarana: Paullinia cupana: μακράς διαρκείας ενέργεια
 

Το Paullinia cupana, γνωστό και ως guarana, είναι ένα φυτό της Νότιας Αμερικής που έχει αναφερθεί ήδη από το 1872 για τη θεραπεία του "Sick-Headache".

 

Οι Αμαζόνιοι έχουν χρησιμοποιήσει τους σπόρους των καρπών τους για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση και την ενέργεια.

 

Το διεγερτικό αποτέλεσμα της Guarana οφείλεται στην παρόμοια χημική της σύνθεση με αυτή της καφεΐνης.

Υπάρχει 2% -4,5% καφεΐνη στους σπόρους guarana, σε σύγκριση με 1% -2% στους κόκκους καφέ (Wassef et al., 2017).
 
6) Caffein: ενέργεια

Η καφεΐνη είναι ένα γνωστό διεγερτικό που επηρεάζει πολυάριθμα μονοπάτια νευροδιαβιβαστών και ενδοκρινικές οδούς σηματοδότησης.

Η καφεΐνη, ή μεθυλξανθίνη, είναι το πιο κοινό ψυχοδραστικό συστατικό που βρίσκεται στα ενεργειακά ποτά.

Απορροφάται γρήγορα και πλήρως μετά την κατάποση, γενικά φτάνοντας τις μέγιστες συγκεντρώσεις εντός 30 έως 120 λεπτών.

Η καφεΐνη μεταβολίζεται κυρίως στο ήπαρ σε έναν αριθμό φυσιολογικώς δραστικών μεταβολιτών, συμπεριλαμβανομένων της παραξανθίνης, της θεοβρωμίνης και της θεοφυλλίνης.

Η καφεΐνη που περιέχεται στα ενεργειακά ποτά έχει εργογόνο δυναμικό που επηρεάζει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική απόδοση.

 
7) Vitamin C

Η βιταμίνη C συμβάλλει:

1.στο φυσιολογικό μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια

2.στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

3.στην φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. 

4.στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

5.στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

6.στην αύξηση και επιδιόρθωση συνδετικού ιστού, των δοντιών, των οστών και των χόνδρων, καθώς συμμετέχει στην υδροξυλίωση του κολλαγόνου.

7.στο ανοσοποιητικό και διαθέτει αντισηπτικές ιδιότητες.
 

Το SPIRIT SHOT περιέχει επίσης σύμπλεγμα βιταμινών Β που συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό και αποδίδει ενέργεια

 

κανονικές ψυχικές επιδόσεις

 

τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

 

κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος

φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία

 

 
 
8) ΒΙΤΑΜΙΝΗ Panthotenic acid(Β5)

To παντοθενικό οξύ, ή βιταμίνη Β5 ονομάζεται μερικές φορές και αντιαγχωτική βιταμίνη και υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να είναι χρήσιμη στη θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους.

Ορισμένοι γιατροί, πράγματι, συστήνουν στους ασθενείς που πάσχουν από χρόνιο στρες να λαμβάνουν συμπληρωματικές δόσεις παντοθενικού οξέος.

Το παντοθενικό οξύ είναι απαραίτητο για την παραγωγή ορμονών και υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων, για τη μετατροπή των υδατανθράκων και του λίπους σε ενέργεια, για τη βοήθεια στο σχηματισμό αντισωμάτων, ενώ παράλληλα φημίζεται πως ενισχύει την αντοχή.

Ένα ένζυμο που μετατρέπεται από την βιταμίνη Β5, το συνένζυμο Α, χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για την αποτοξίνωση και την απομάκρυνση των επιβλαβών ζιζανιοκτόνων, εντομοκτόνων και φαρμάκων.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, σε αντίθεση με άλλες βιταμίνες Β, το παντοθενικό οξύ δεν προστίθεται στα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Επίσης, μεγάλο μέρος από το παντοθενικό οξύ καταστρέφεται σε τρόφιμα που βρίσκονται σε κονσέρβες, είναι κατεψυγμένα ή μεταποιημένα.

 
9) Vitamin B6: η βιταμίνη της απόλυτης ενέργειας 
 

1.Αναντικατάστατη και πολύτιμη για να έχουμε ενέργεια διαρκώς είναι η βιταμίνη Β6 ή πυριδοξίνη, η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για άτομα με υψηλές απαιτήσεις σε ενέργεια, όπως αθλητές, παιδιά και άτομα με έντονη δραστηριότητα.

 

2.Είναι συμπαράγοντας ενζύμων που εμπλέκονται σε περισσότερες από 100 αντιδράσεις, οι οποίες επηρεάζουν το μεταβολισμό πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων.  

3.Εμπλέκεται στο σχηματισμό των αμινοξέων. Συμμετέχει σε διαδικασίες μεταβολισμού των λιπών και των υδατανθράκων.

4.Συμμετέχει στη σύνθεση νευροδιαβιβαστών και στον μεταβολισμό διαφόρων      βιταμινών.

5. Συμμετέχει στη σύνθεση και λειτουργία της αιμοσφαιρίνης .

6.Συμμετέχει στο σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

7.Συμμετέχει στη δημιουργία των αντισωμάτων.

8.Βοηθάει τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, του κεντρικού νευρικού  συστήματος και των μυών.

9.Είναι απαραίτητη για την απορρόφηση της βιταμίνης Β12.

 
10) Vitamin B12:

 

1. Σύνθεση του DNA:Η Βιταμίνη Β12 επηρεάζει έτσι την κυτταρική διαίρεση και τον σχηματισμό αίματος.

2. Ο ενεργειακός μεταβολισμός: Η βιταμίνη Β12 είναι σημαντική για την παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια.
 

3. Μεταβολισμός Λιπιδίων: Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για τη δημιουργία και τη διατήρηση των κυτταρικών μεμβρανών και την κατασκευή και συντήρηση του ελύτρου μυελίνης, ένα προστατευτικό των νεύρων στο κεντρικό νευρικό σύστημα και στον εγκέφαλο.

4. Η σύνθεση των ορμονών και των νευροδιαβιβαστών: Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για την παραγωγή σημαντικών αγγελιοφόρων ουσιών και επομένως επηρεάζει τη διάθεση την ψυχική και την αντίληψη.

5. Αποτοξίνωση: Η βιταμίνη Β12 εξουδετερώνει την ομοκυστεΐνη και το κυανιούχο καθώς και  ρίζες όπως το οξείδιο του αζώτου και το υπεροξείδιο του νατρίου.
 

6. Η Β12 είναι ένας σημαντικός αντίπαλος του νιτροδωτικού στρες.